De Gemeente Kampen legt de rode loper uit voor ondernemers. De positionering als Hartelijke Hanzestad aan het water is dan ook niet zomaar gekozen. Natuurlijk is dit voor de toeristische sector een prima statement, maar de hartelijkheid van Kampen maken we ook graag zichtbaar voor bestaande en nieuwe ondernemers. Dit doen we onder meer door deze website, maar ook door de beschikbaarheid van Wout Ritsema, contactfunctionaris bij de gemeente Kampen en door transparante besluitvorming met betrekking tot ondernemersbelangen.

Samen kom je verder
Er komt heel wat kijken bij het opstarten van een onderneming. Ook de ondernemers dragen bij aan een hartelijke Hanzestad. Door samen te werken kan meer bereikt kan worden. En daar gelooft de gemeente Kampen in. Een prachtig voorbeeld van deze samenwerking is Ondernemerskoepel De Hanze

Het ondersteunen van ondernemers wordt vorm gegeven door het stimuleren van innovatieve producten, diensten en organisaties die bijdragen aan algehele verbetering binnen de gemeente. Ondernemershap is een belangrijke factor die de economie stimuleert. Maar naast economische groei zijn ook de maatschappelijke aspecten, zoals werkgelegenheid en innovatie, een belangrijk punt. 

Kennispoort Regio Zwolle
Daarnaast is de gemeente Kampen onderdeel van Kennispoort Regio Zwolle. Deze instantie bied ondernemers een onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen. Door te ondersteunen bij het schrijven van een business plan of hulp bieden bij de financiering. Met deze samenwerking wil de gemeente Kampen een gunstig ondernemersklimaat creëren voor alle toekomstige ondernemers en zeker ook de huidige ondernemers in de Gemeente Kampen.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media