De Mobiele Felicitatie Eenheid is donderdag 6 december voor het eerst uitgerukt. Een week eerder was het precies een jaar geleden dat Bakker Bart in de Oudestraat na een brand weer openging. Eigenaresse en onderneemster Judith van der Weerd had de MFE uitgenodigd om dit heugelijke jubileum te komen vieren.

De Mobiele Felicitatie Eenheid kwam in vol ornaat naar de luxe bakkerswinkel in de Oudestraat, die Judith al dertien jaar draait. De loper werd uitgerold, de feestboog geplaatst en Kamper Events had een fietskar geregeld waarop een geïmproviseerde cocktailbar stond. Er waren cocktails (ranja met vers fruit) in drie varianten: tropisch, mojito en klassiek en ”alles ertussendoor” zo vertelde de bereider. Hij beloofde ook in elke cocktail ”een verrassing”.

Als aanvoerder van de MFE kwam wethouder Geert Meijering ook langs om Judith en haar team te feliciteren. Het werd een gezellige bedoening op straat zonder enig verbod te overtreden want de cocktails waren alcoholvrij. Sommige mensen waren speciaal gekomen om Judith te feliciteren. Voorbijgangers hielden halt om te kijken wat er gaande was en kregen spontaan een cocktail in de handen gedrukt. Judith heeft speciaal voor het jubileum en de aanstormende feestdagen enkele heerlijke aanbiedingen samen gesteld. Feestelijke specials van koffie en chocomel en afgeprijsde heerlijke kerststaven moeten passanten naar binnen lokken.

De MFE zal elke maand met een ondernemer of diens werknemer een jubileum of een speciaal moment vieren. Voor bezoekers van Kampen wordt al veel gedaan en stadsmarketeer Roeland Tameling wil ”de inwoners en ondernemers van de stad net zo goed een warm gevoel geven”. Naast de bezoekers en gasten van Kampen zijn nu de ondernemers aan de beurt om in het zonnetje gezet te worden als ze iets te vieren hebben. Samen met de wethouder staat de MFE het komende jaar klaar om uit te rukken. Opgave voor een bezoek van de Mobiele Felicitatie Eenheid kan op de website https://BedrijveninKampen.nl/nl/mfe. Voor januari is al bekend welke ondernemer de MFE gaat opvrolijken. Maar wie, dat blijft nog even geheim.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Marketing is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media