Kampen Marketing nodigt ondernemende organisaties in Kampen uit om mee te doen aan campagnes om bezoekers, bedrijven en bewoners enthousiast te maken over Kampen. Iedereen die als partner mee investeert, krijgt daarnaast extra mogelijkheden om zijn of haar eigen bijzondere verhaal te delen via de promotiekanalen van de citymarketing organisatie.


Samen werken aan de beste Kampen beleving


Citymarketeer Roeland Tameling promoot Kampen met verve: “het is een geweldig mooie gemeente met een iconisch stadshart en het mooiste waterfront van Nederland. Elke dag werken we allemaal aan de beste Kampenbeleving voor de binnen- en de buitenlandse bezoeker, maar ook voor huidige en nieuwe inwoners, ondernemers en mensen die in Kampen willen werken. Samen lukt ons dat. Want samen staan we sterker om die mensen te bereiken. Dat is goed voor de economie, dat is goed voor het leefklimaat, dat is goed voor Kampen.”

Denken en doen

Tameling wil de samenwerking in Kampen verder versterken en daarom spreekt hij aanstaande partners rechtstreeks aan: “om je op weg te helpen steken we bijvoorbeeld veel tijd in onderzoek en kennisontwikkeling over de binnenstad, bedrijventerreinen en woonwijken. Hoe houden we die aantrekkelijk en brengen we dat goed voor het voetlicht? Daarnaast bieden we je toegang tot een breed netwerk aan promotiepartners en zorgen we voor collectieve marketingactiviteiten. Nationaal en internationaal promoten we Kampen én onze partners. Waaronder jouw organisatie.”

Kampenmarketing.nl/doemee    

De citymarketingorganisatie biedt vanaf nu partnerpakketten aan die bedrijven en andere deelnemers zichtbaar voordeel opleveren. Met advertorials, sociale media inzet en andere middelen. Op www.kampenmarketing.nl/doemee kan iedereen lezen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn maatwerkafspraken mogelijk. Daarvoor volstaat een mailtje aan team@kampenmarketing.nl.

Bijgevoegd: Foto Roeland Tameling roept op om mee te doen aan citymarketing programma Kampen

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Marketing is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media