h

Zakelijke agenda

  • Alle
23
april
2019

Feestelijke presentatie Havengids 2019

Voor betrokkenen bij watersport Kampen

19:30 - 00:00
Zoals de meeste betrokken van de watersport in Kampen weten, gaat Kampen dit jaar voor het eerst uitvoerig worden vermeld in de Havengids die jaarlijks uitkomt. Met heel veel medewerking van de betrokken jachthavens en watersportverenigingen krijgen wij 2 volle bladzijden met informatie over de havens inclusief een aantal foto’s. De lezers van de Havengids maken op verrassende wijze kennis met onze Hartelijke Hanzestad.

Hoe en wat kunnen jullie zien op: dinsdag 23 april in de clubhuis van WSV De Riette, jullie van harte welkom voor de feestelijke presentatie van Havengids 2019.

Laten jullie per e-mail weten of je komt? Graag uiterlijk donderdag 18 april.
Adres
WVS de Riette
Steenovensdijk 27
8262 PL
Kampen
Lees verder
06
mei
2019

Kampen Marketing Koffiemomentje 6 mei

09:00 - 10:00
Iedere maand organiseert Kampen Marketing het Koffie Momentje. Het is een vrijblijvende bijeenkomst waarbij we elkaar op de hoogte brengen van wat er speelt. De Eenhoorn biedt de locatie en de koffie aan. Je bent van harte welkom op (in principe) de eerste maandag van de maand, 9 uur aan de Oudestraat 103.
Adres
De Eenhoorn koffie & thee
Oudestraat 103
8261 CJ
Kampen
Lees verder
11
mei
2019

Businessclub IJsseldelta

Go-Ahead Kampen - SDV Barneveld

14:30 - 17:00
Businessclub IJsseldelta is er voor alle ondernemers uit Kampen en Omstreken. Uitgangspunt van de businessclub is dat er zakelijke contacten en werkzaamheden onderling ontstaan. De businessclub is een intermediair tussen deze bedrijven.

De doelstelling is tweeledig, namelijk lokaal zakendoen en de sponsoring van de voetbalvereniging Go-Ahead Kampen. Deze combinatie is perfect, want hierbij kan de ondernemer een maximaal netwerk opbouwen en de voetbalclub Go-Ahead Kampen kan hierbij de beste sportieve prestaties neerzetten. Dat Go-Ahead Kampen op een zo hoog mogelijk niveau wil presteren komt overeen met de ondernemersdoelstellingen.

Voor de businessclub is lokaal zakendoen hoofdzaak. De businessclub geeft naast het voetbal veel aan de leden terug. U moet hierbij onder andere denken aan netwerkbijeenkomsten, speeddaten, feestavonden en uitjes en bedrijfsbezoeken. Wanneer u lid bent van de businessclub toont u ook maatschappelijke betrokkenheid en dit past goed in uw beleid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ontvangst businessclub 14:30 uur. Netwerken; Voor en na de wedstrijd, inclusief een hapje en drankje.
Adres
Sportpark Middenwetering
Buitenbroeksweg 2
8265 PH
Kampen
Lees verder
13
mei
2019

Bedrijfsbezoek Nationaal Militair Museum - Kampen in bedrijf

Bedrijfsbezoek

17:30 - 21:30
Kampen in Bedrijf is de netwerkorganisatie binnen de gemeentelijke grenzen van Kampen! Een netwerkorganisatie met ruim 55 aangesloten ondernemers! Een netwerkclub waarbij het gezellig is, samengewerkt wordt, relaties worden onderhouden en nieuwe contacten worden opgedaan. De netwerkclub Kampen in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf. Deze overkoepelende netwerkorganisatie is actief in 12 regio's met ruim 700 aangesloten ondernemers. Het ontstaan van Ondernemers in Bedrijf en de verschillende regio's vind je hier.

Programma: 
17.30-18.00 uur         Ontvangst met een klein gerechtje en drankje
18.00-18.15 uur          Welkomstwoord Amersfoort in Bedrijf
18.15-20.00 uur         Activiteit. De groep wordt verdeeld in 2 groepen. 1 groep gaat naar de escape room, 1 groep krijgt rondleiding en kan bij mooi weer mini tank rijden.                                                  (Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er eventueel nog een groep de belevingstour “klas van 45” doen.)
20.00-21.30 uur        Walking dinner in F16 theater. NMM aan het woord over het museum en de mogelijkheden.

Meer informatie, klik hier
Adres
Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX
Soest
Lees verder
16
mei
2019

Workshop: De gast van nu!

In samenwerking met MarketingOost

13:30 - 16:00
Deze workshop staat in het teken van "Gastgerichtheid". Wat verstaan we onder gastgericht werken? Hoe gaan we om met het veranderende gedrag en de veranderende verwachtingen van gasten? Wat is de invloed van Internet en Social Media op het gedrag van gasten en hoe gaan we daar als bedrijf mee om? Aan het eind van de workshop mag je verwachten; inzicht, bewustwording..... en misschien een "gastvrijheidsplan" voor je eigen bedrijf!

Inschrijven kan via De gast van nu!
Lees verder

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Marketing is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media