15 Oktober organiseert Ondernemers in Bedrijf een herfstrally. Hoe heerlijk, onder de bomen doorrijden, over de mooiste paden, genieten van de herfstkleuren, een route rijden die je nog nooit hebt gereden en even weg van alle drukte en maximaal genieten van het moment, de dag, het eten en drinken en de ondernemers! Kortom, een topdag!

Bekijk hier de sfeerimpressie van afgelopen rally’s.

https://youtu.be/dZWxX-51TE8 

Op 15 oktober organiseren we de laatste rally van dit jaar, we starten bij Mennorode in Elspeet en eindigen in Bronckhorst met een buffet. Het is van 14.00 tot ongeveer 20.00 uur, we vragen 69 euro per persoon. Dit is inclusief 15 euro voor het goede doel Matchis, een organisatie die zich inzet om stamceldonoren te werven zodat kinderen en volwassenen met leukemie een tweede kans krijgen. Deze kosten zijn inclusief eten & drinken gedurende de dag.

Je kunt meedoen in een hippe auto, een oldtimer maar ook in je dagelijkse auto. Je kunt je inschrijven met meerdere personen, je hebt in ieder geval een bestuurder en een navigator nodig. Dus minimaal twee personen per auto.
Het zou leuk zijn als jij ook meedoet! Mag ik je op 15 oktober om 14.00 uur verwelkomen in Elspeet?

Ik hoor het graag, ook als er nog vragen/onduidelijkheden zijn.

Doe je mee? Meld je dan hier aan! https://www.ondernemersinbedrijf.nl/agenda/herfstrally--ondernemers-in-bedrijf/ 

Mooie dag en graag tot dan of tijdens één van de andere netwerkevenementen van Ondernemers in Bedrijf.

Groet,

Chanti Janssen
Initiatiefnemer
Ondernemers in Bedrijf

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media