Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken. Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Kampen (dus uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk). Onze gasten uit media, politiek, werkgevers en instanties zijn ook altijd van harte welkom ter kennismaking.

Op het programma staan deze keer; planning van het Full Color Festival op 16 juni en planning van de UWV WIA Inspiratie markt op 21 juni, de laatste bijeenkomst voor de vakantie op 27 juni en natuurlijk zoals altijd vele andere praktische- en informatieve zaken.

Nieuwe deelnemers dienen zich in verband met de beschikbare ruimte voor woensdag 13 juni a.s. aan te melden via kampen@arbopositief.nl.

Inloop : 10.00 uur.
Duur : 10.15 – 12.00 uur.
Locatie : ATK-RTK-Kofferbak , Ambachtstraat 21 8263 AJ Kampen ( http://atk-rtk.nl )
Kosten per kop “Arbopositieve” koffie/thee : 1,50 euro. (Er zijn verder GEEN enkele kosten !)

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media