Normaal gesproken treffen we elkaar 2x per jaar tijdens een Hanze inspiratiesessie. Nu dit niet goed mogelijk is, willen we je graag online bijpraten over de activiteiten van Samenwerkingsverband Hanzesteden. We nemen je mee in de ontwikkelingen van het afgelopen half jaar. Daarnaast delen we graag onze plannen voor de toekomst en zijn we benieuwd naar jullie plannen en ideeën! 

Deze uitnodiging is bedoeld voor alle geïnteresseerde ondernemers, marketeers, VVV medewerkers, overheden en andere belangstellenden. Stuur deze uitnodiging dan ook gerust door.

Heb je vragen of ideeën? Vul deze dan ook in tijdens het aanmelden, dan nemen we het mee in de voorbereiding! 

Aanmelden online inspiratiesessie

Online Programma 


15.30 uur          
Welkom en introductie

We nemen je mee in wat we hebben gedaan binnen Perspectief Hanzesteden en wat we nog gaan doen met betrekking tot:
- Data & Onderzoek 
- Branding
- Aanbodontwikkeling
- Vraagontwikkeling

De ideeën die zijn ingestuurd willen we graag in het tweede deel van deze online sessie meenemen. We geven jou dan ook graag het woord! 

16:30 uur
Afronding
Datum & tijd
22 September 2020
15:30 - 16:30
Adres
Online

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media