Hoe houd ik mijn organisatie vitaal in een veranderende samenleving en wat is de dynamiek van samenwerking richting 75 jaar Bevrijding (2020)?

Keynote-spreker tijdens het Cultuurcafé is Ferenc van Damme, communicatiestrateeg, dichter, cultureel ondernemer en beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie' bij de provincie Overijssel. Ferenc zal vanuit zijn ervaring bij de provincie Overijssel de aanwezigen confronteren en inspireren om op andere manieren de ‘kracht uit de samenleving aan te boren’.

Na de pauze zal cultuurmakelaar Eléon de Haas een interactieve sessie leiden over kansen voor samenwerking. De sessie is een vervolg op het cultuurcafé van 11 september 2017 en zal aansluiten op het thema van 2020 ‘75 jaar bevrijding’

Het cultuurcafé maakt onderdeel uit van de Week van de Amateurkunst Kampen. De toegang is gratis. Aanmelden voor 20 mei via a.vreugenhil@kampen.nl

Datum & tijd
24 May 2018
19:30 - 22:00
Adres
Ikonenmuseum Kampen
Buiten Nieuwstraat 2
8261 AV Kampen
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten
Contact
E.J. De Haas
0623040169
Nvt
info@cultuurmakelaar.com

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media