Iedere maand organiseert Kampen Partners het Koffie Momentje. Het is een vrijblijvende bijeenkomst waarbij we elkaar op de hoogte brengen van wat er speelt. De Eenhoorn biedt de locatie en de koffie aan. Je bent van harte welkom op (in principe) de eerste maandag van de maand, 9 uur aan de Oudestraat 103.

Dit Koffiemomentje staat in het teken van de OPENING VAN HET TOERISTISCH SEIZOEN!

Hiermee starten we een nieuwe traditie in Kampen, een jaarlijks terugkerend evenement, aan de vooravond van het toeristisch seizoen, waarbij Kampen Partners, de Tourist Info Kampen en anderen hun plannen voor 2020 delen.

De opening zal officieel worden verricht door burgemeester Bort Koelewijn, bestuurslid van het internationale Hanzeverbond.

De gastvrijheidseconomie is uitgegroeid tot één van de grootste sectoren in onze regio. Hoe gaan we ervoor zorgen dat Kampen ook in 2020 en daarna hiervan optimaal profiteert? Het belooft een inspirerende ochtend te worden!

Meld je hier aan!
Datum & tijd
06 April 2020
09:00 - 10:00
Adres
De Eenhoorn koffie & thee
Oudestraat 103
8261 CJ Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media