De zomerperiode is weer voorbij. De rust keert terug. Dat betekent dat er weer tijd is om over de toekomst na te denken.

Wij ontmoeten u graag 3 december om te praten over de toekomst van de gastvrijheidsbranche. Ter afsluiting van het TOTO-innovatietraject organiseert Gastrvij Overijssel het symposium 'Gastvrij bedrijf van de toekomst'. Tijdens deze middag wordt u meegenomen in de trends en innovaties van de gastvrijheidseconomie. U kiest één van de drie workshops die worden aangeboden:
  • Neuromarketing | Wenda Linthorst
  • Internationale trends toerisme | Dr. Jeroen Oskam
  • Goed werkgeverschap | FanFactory

Ook worden er drie Innovatie Awards uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemers in het TOTO-programma. Natuurlijk is er de mogelijkheid om uw mededeelnemers te ontmoeten en u te laten inspireren door hoe zij hun voucher hebben ingezet. Kortom, deze ondernemersbijeenkomst is een uniek netwerkmoment. Meer informatie volgt binnenkort.

Hartelijke groet, mede namens de partners,

Gastvrij Overijssel
Datum & tijd
03 December 2019
13:30 - 17:30
Adres
Mooirivier Dalfsen
Oude Oever 10
7722 VE Dalfsen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media