Wil jij in één bijeenkomst van 3 uren minimaal 15 ondernemers spreken die je niet kent? Neem dan deel aan de bijeenkomst van Act2Connect in samenwerking met hotel Zalkerbroek.

Aan de hand van diverse onderwerpen leer je in een aantal rondes andere ondernemers kennen.

Dit vormt de basis voor nieuwe relaties die vervolgens kunnen uitgroeien tot prospects, klanten, leveranciers, informatiebronnen, medeleden voor netwerkgroepen of nog leuker en interessanter: aanbevelingenpartners.

Kortom een middag om in beweging te komen!

Dinsdag 10 september vindt de eerste Act2Connect bijeenkomst plaats van 14.30 uur tot 17.30 bij Hotel Zalkerbroek aan de N50.

Je gaat naar huis met:
• Nieuwe kennis
• Nieuwe relaties
• En een mooi alternatief voor je visitekaartje

Voor deze Act2Connect bijeenkomst geldt een speciaal tarief. Voor € 99,- excl. BTW neem je deel aan deze bijeenkomst, inclusief hapjes en drankjes.

Deze kans laat je toch niet liggen? Meld je aan via http://act2connect.nl/?page_id=5 

Datum & tijd
10-09-2019
14:30 - 17:30 uur

Locatie
Hotel Zalkerbroek
Rijksweg N50
8276 BZ Zalk

Contactpersoon
Nanno Busker
0642328664
www.act2connect.nl 
nanno@act2connect.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media