Open Coffee Kampen organiseert op woensdag 26 juni een lunch voor ondernemers in Kampen en omstreken.

Margreet Hovenkamp uit Emmeloord geeft een presentatie over haar bedrijf May Secretariële Dienstverlening.

Als ondernemer bent u al druk genoeg. Ook zijn er periodes waarin u handen tekort komt. Dan is hulp bij de organisatie van een zakenbeurs of ieder ander evenement, uw administratie, het bijhouden van de agenda, of het notuleren tijdens vergaderingen, een uitkomst. En dat is wat Margreet doet.

Ze deelt graag wie ze is en wat ze doet. Ze vertelt ook over ervaringen, successen en tips en tools als zelfstandig ondernemer. Bijvoorbeeld over hoe zij contacten onderhoudt, op nieuwe ideeën komt, haar marketing organiseert. Een mooie mogelijkheid om van elkaar te leren en elkaar te versterken.

Ondernemershuis Kampen
De lunch vindt in buffetvorm plaats in het onlangs gestarte Ondernemershuis Kampen, waar inmiddels zeven ondernemers hun werkplek hebben geinstalleerd. En van elkaar leren door de wisselwerking met collega’s. En 'thuis' niet meer langer worden afgeleid. In het Ondernemershuis Kampen kunnen zelfstandige professionals al vanaf één dag per week een flexplek huren. Dat kost slechts 125 euro per maand, inclusief koffie, internet, gas, water en licht. En er is ook een ‘strippenkaart geïntroduceerd. Tijdens de lunch kun je meer over dit concept te weet komen.

Woensdag 26 juni, Ondernemershuis Kampen, Cellebroedersweg 7a, inloop vanaf 12.00 uur, lunch vanaf 12.30; lunchkosten circa tien euro. Opgeven verplicht via alex@attestcommunicatie.nl. Meer informatie kunt u vinden op: https://www.facebook.com/events/427670397785267/
Datum & tijd
26 June 2019
12:00 - 14:00
Adres
Ondernemershuis Kampen
Cellesbroedersweg 7A
8261 GV Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media