De beheerscommissie RW50 en de KVO-werkgroep nodigt alle ondernemers op bedrijvenpark RW50 uit voor een koffiemoment i.c.m bedrijfsbezoek aan BMN|WIJCKS Kampen op vrijdagochten 12 april. 

  • Bedrijfsbezoek
    BMN|WIJCKS, gevestigd aan de Carlsonstraat 29, is sinds maart 2017 de naam voor alle vestigingen van Wijck’s Afbouwmaterialen en de StucGoed shop-in-shops van BMN Bouwmaterialen. BMN|WIJCKS behoort met 19 vestigingen in Nederland tot de marktleider in afbouwmaterialen. Alle 19 vestigingen van BMN|WIJCKS zijn specialist in de natte afbouwmaterialen en tegellijmen. De vestiging in Kampen is ook specialist in de droge afbouwmaterialen en massieve binnenwanden. Zo bedienen ze stukadoors, metal-stud bouwers, gipsblokkenstelbedrijven en tegelzetbedrijven. De gespecialiseerde medewerkers beschikken over een grote kennis op het gebied van afbouwmaterialen. Om ook in de toekomst de kennis te waarborgen, wordt er veel geïnvesteerd in training en opleiding van de medewerkers.
    De vestiging BMN|WIJCKS Kampen is recent volledig omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. Daarnaast is het shopassortiment flink uitgebreid met nóg meer afbouwmaterialen, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen. Vestigingsmanager Bob Siep vertelt u graag meer over het bedrijf, de bedrijfsprocessen en de ontwikkelingen die zij doormaken.

    Daarnaast is er volop de gelegenheid om bij te praten met uw collega-ondernemers op het bedrijvenpark en vragen te stellen aan het parkmanagement.

  • Koffiemomenten
    De beheerscommissie en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hebben het initiatief genomen om koffiemomenten voor het bedrijvenpark te organiseren. Doel van deze koffiemomenten is om elkaar vaker bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen en kennis te maken met de op het bedrijvenpark gevestigde ondernemers.

Wilt u via gerdi.devries@pm3o.nl laten weten of u aanwezig bent?
Datum & tijd
12 April 2019
10:00 - 11:00
Adres
BMN|WIJCKS
Carlsonstraat 29
8263 CA Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media