De commissie zondagverkenning nodigt Kampenaren van harte uit om mee te praten over een eventuele zondagopenstelling van supermarkten in de Gemeente. Daarvoor worden zogenaamde ‘speeddialogen’ georganiseerd op zaterdag 9 maart. Kampenaren kunnen dan in gesprek met een lid van de commissie en hun mening geven over het onderwerp.

Waarom? De commissie vindt het belangrijk dat ieders mening, beleving en emotie gehoord en opgetekend kan worden. Ook ideeën en suggesties over hoe we in Kampen om kunnen gaan met een zondagopening, of juist niet, zijn van harte welkom. Het gaat erom dat het onderwerp breed wordt besproken en het begrip hierover wordt gedeeld.

Er is gelegenheid voor maximaal 75 speeddialogen van 5 minuten in volgorde van aanwezigheid.
Datum & tijd
09 March 2019
09:30 - 12:00
Adres
Stadsgeghoorzaal
Burgwal 84
Kampen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media