De commissie zondagverkenning nodigt Kampenaren van harte uit om mee te praten over een eventuele zondagopenstelling van supermarkten in de Gemeente. Op woensdag 20 maart organiseert de commissie daarvoor een open dialoog. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen aanwezigen met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp.

Waarom? De commissie vindt het belangrijk dat ieders mening, beleving en emotie gehoord en opgetekend kan worden. Ook ideeën en suggesties over hoe we in Kampen om kunnen gaan met een zondagopening, of juist niet, zijn van harte welkom. Het gaat erom dat het onderwerp breed wordt besproken en het begrip hierover wordt gedeeld. De verkregen inzichten worden door de commissie gedocumenteerd en verwerkt in een verslag.

Er is ruimte voor maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst. Vol is vol.
Datum & tijd
20 March 2019
19:30 - 22:00
Adres
De Stadskazerne
Oudestraat 216
Kampen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media