Kampen in Bedrijf is de netwerkorganisatie binnen de gemeentelijke grenzen van Kampen! Een netwerkorganisatie met ruim 55 aangesloten ondernemers! Een netwerkclub waarbij het gezellig is, samengewerkt wordt, relaties worden onderhouden en nieuwe contacten worden opgedaan. De netwerkclub Kampen in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf. Deze overkoepelende netwerkorganisatie is actief in 12 regio's met ruim 700 aangesloten ondernemers. Het ontstaan van Ondernemers in Bedrijf en de verschillende regio's vind je hier.

Programma: 
17.30-18.00 uur         Ontvangst met een klein gerechtje en drankje
18.00-18.15 uur          Welkomstwoord Amersfoort in Bedrijf
18.15-20.00 uur         Activiteit. De groep wordt verdeeld in 2 groepen. 1 groep gaat naar de escape room, 1 groep krijgt rondleiding en kan bij mooi weer mini tank rijden.                                                  (Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er eventueel nog een groep de belevingstour “klas van 45” doen.)
20.00-21.30 uur        Walking dinner in F16 theater. NMM aan het woord over het museum en de mogelijkheden.

Meer informatie, klik hier
Datum & tijd
13 May 2019
17:30 - 21:30
Adres
Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media