Gastvrij Overijssel nodigt u van harte uit voor de vierde editie van het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel! Het aantal toeristen neemt in de komende jaren gestaag toe. Dat biedt kansen. Wat betekent dat voor Overijssel? Welke trends & ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten? Welke plannen heeft de provincie met onze sector? En hoe blijven we als sector daadwerkelijk gastvrij? Laat u inspireren op hèt vrijetijdscongres van Overijssel!

Om 14.00 begint het programma met aantrekkelijke sprekers:

-Opening door dagvoorzitter Emmely Lefèvre

-Cees Slager, ondernemer en landelijk voorzitter RECRON deelt zijn visie op het vrijetijdslandschap: De keuze tussen authenticiteit of infantilisme

-Stefan Hartman, directeur European Tourism Futures Institute over 'Veerkracht': Hoe ga je om met trends & ontwikkelingen in een wereld die zich razendsnel ontwikkelt?

-Terugblik Gastvrij Overijssel 2016-2019 met gedeputeerde Eddy van Hijum

-Lijsttrekkersdebat Provinciale Staten 2020-2024: Het perspectief van de vrijetijdseconomie in Overijssel

-Meneer Reimers, ervaren hotelier en bekend van diverse TV-programma's, vertelt over zijn gouden regels op het gebied van gastvrijheid

-Netwerkborrel

Aanmelden
Meld u direct aan voor het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 2019. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie en toelichting op het programma, bekijk de website van Gastvrij Overijssel.
Datum & tijd
26 February 2019
14:00 - 17:15
Adres
De Buitensociëteit
Stationsplein 1
Zwolle

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media