Over drie weken is het al zover! Dan vindt de zevende editie van het Regio Zwolle Congres plaats, georganiseerd door Stichting Metropool Regio Zwolle.
Dit jaar staat het thema Technologisering als Kans centraal tijdens het Regio Zwolle Congres. Daarmee haken wij in op het toekomstbestending maken van de regio. Houden we de steeds verder oprukkende technologisering buiten de deur of omarmen we die juist?

PROGRAMMA

Vanaf 13.15 uur ontvangen wij u graag, waarna we om 14.00 uur van start gaan. Het welkomstwoord wordt verricht door de voorzitter van de Regio Zwolle, burgemeester Henk Jan Meijer. Aansluitend presenteren wij de Regio Zwolle Monitor 2018 met een duiding aan de hand van praktijkvoorbeelden van ondernemers. Frits van Hout (Chief Strategy Officer en lid Raad van Bestuur machinechipfabrikant ASML) en Ferenc van Damme (Communicatiestrateeg en Beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie’ bij de Provincie Overijssel) treden tijdens het congres op als keynote-spreker. Daarnaast is er ook dit jaar natuurlijk weer aandacht voor de ‘Ondernemer van het Jaar’ en de ‘Starter van het Jaar’. Jort Kelder treedt opnieuw op als dagvoorzitter.
Datum & tijd
13 December 2018
13:15 - 18:30
Adres
Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media