Beste ondernemers,

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek aan Probin Telder Kampen op vrijdag 23 november aanstaande.

Probin Telder Kampen, gevestigd aan de Carlsonstraat, is een groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsartikelen, machines en aandrijftechniek voor professionals in de bouw en industrie.

Probin Telder is als smederij begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een groothandel die voornamelijk aan bedrijven verkoopt, met vier vestigingen: in Dronten, Emmeloord, Lelystad en Kampen. Daarnaast geven ze ook technische ondersteuning en uitleg bij klanten, voor en na de aankoop van een product.

Directeur Pieter Bram Woltjer vertelt u graag meer over het bedrijf, de bedrijfsprocessen en de ontwikkelingen die zij doormaken.

Daarnaast is er volop de gelegenheid om bij te praten met uw collega-ondernemers op het bedrijvenpark en vragen te stellen aan het parkmanagement.

Wie, wanneer en waar?
Wie: voor alle ondernemers op bedrijvenpark RW50
Wanneer: vrijdag 23 november van 10.00 tot 11.00 uur
Waar: Probin Telder, Carlsonstraat 1, Kampen

Koffiemomenten
De beheerscommissie en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hebben het initiatief genomen om koffiemomenten voor het bedrijvenpark te organiseren.
Doel van deze koffiemomenten is om elkaar vaker bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen en kennis te maken met de op het bedrijvenpark gevestigde ondernemers.

Wilt u via gerdi.devries@pm3o.nl laten weten of u aanwezig bent?

Met vriendelijke groet,

De beheerscommissie RW50 en de KVO-werkgroep
Datum & tijd
23 November 2018
10:00 - 11:00
Adres
Probin Telder
Carlsonstraat 1
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media