Op Woensdag 14 november aanstaande zal ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, weer een netwerkbijeenkomst houden in Kampen.

Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld.
Het nadrukkelijk versterken van de persoonlijke positie in de huidige complexe wereld is een belangrijk doel. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken.
Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Kampen (dus uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk).
Onze gasten uit media, politiek, werkgevers en instanties zijn ook altijd van harte welkom ter kennismaking.

Op het programma staan deze keer; Spreker: Henri Bouwmeester over De Kringloop Kampen en zijn nieuwe initiatief tegen eenzaamheid , onze jaarlijkse fondsenwervings actie ten behoeve van de Kerstviering 2018 en deelname aan de Smart Quiz van stichting “Live Life” op 26 januari 2019 en vele andere actuele- en belangrijke zaken.

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via kampen@arbopositief.nl.
Datum & tijd
14 November 2018
10:15 - 12:00
Adres
Stadskazerne Kampen
Oudestraat 216
8261 CA Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media