De eerste ondernemersraad vindt plaats op maandagmiddag 5 maart van 14.00 – 17.00 uur in de Raadzaal van het stadhuis. Burgemeester Bort Koelewijn en wethouder Geert Meijering (Economische Zaken) zullen hierbij aanwezig zijn. Voorzitter Bart-Jan Gardebroek zal de bijeenkomst openen en gespreksleider Michael Bres zal deze middag op een inspirerende manier leiden.
De middag start met een ‘special guest’ die op een prikkelende manier zijn of haar eigen kijk op het ondernemersklimaat van Kampen zal presenteren. Wie dat is blijft nog even geheim maar wordt bekendgemaakt na aanmelding voor deze middag.


Uitkomsten
De uitkomsten van de ondernemersraad worden gebruikt voor een actieplan van Kampen Marketing om ondernemers te werven en te behouden en worden doorgegeven als advies aan het nieuwe College van B&W dat na de gemeenteraadsverkiezingen wordt samengesteld. Bent u 5 maart verhinderd maar wilt u wel uw suggesties delen? Stuur dan een e-mail naar ondernemers@kampenmarketing.nl.

Aanmelden
Aanmelden voor de ondernemersraad kan eenvoudig en gratis door u te registreren op ondernemersraad5maart.eventbrite.nl. Bent u verhinderd maar wilt u wel uitnodigingen ontvangen voor toekomstige ondernemersraad sessies? Stuur dan een mailtje naar ondernemers@kampenmarketing.nl waarin uw contactgegevens staan vermeld.

Schrijf de volgende data ook alvast in uw agenda
Maandag 4 juni
Maandag 10 september
Maandag 26 november

Datum & tijd
05 March 2018
14:00 - 17:00
Adres
Raadzaal Stadhuis Kampen
Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD Kampen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media