Hoe houden we Kampen optimaal bereikbaar voor ondernemers, hun personeel en hun goederen?

We zijn benieuwd naar uw antwoorden op deze vraag. Daarom zijn alle ondernemers van Kampen van harte uitgenodigd om hierover mee te praten tijdens de tweede Ondernemersraad die het ondernemersplatform De Hanze organiseert in samenwerking met o.a. de Gemeente Kampen, Kampen Marketing, OVK, VOC en ICK.

De uitkomsten van de ondernemersraad worden gebruikt voor projecten om de (vaar)wegen van Kampen beter te benutten, als aanbevelingen voor de politiek en als start voor nieuwe ondernemersinitiatieven.

De Ondernemersraad sessie vindt plaats op maandagmiddag 4 juni van 14 tot 17 uur in de Raadzaal van het stadhuis. Wethouder Geert Meijering (Economische Zaken) en burgemeester Bort Koelewijn zijn ook van de partij.
Het gesprek met u en de andere aanwezigen wordt begeleid door Michael Bres, dus het wordt ongetwijfeld weer een boeiende en inspirerende bijeenkomst. Dit keer wat anders dan de vorige sessie, want we gaan meer in kleine groepjes aan de slag. En we hebben een prikkelende inleider gevonden die een originele eigen kijk op de bereikbaarheid van Kampen heeft. Wie dat is? Dat vertellen we aan iedereen die zich heeft aangemeld voor de bijeenkomst op 4 juni.

Het programma op hoofdlijnen:

14.00 uur: inloop en ontvangst

14.15 uur: welkom en interactieve kennismaking

14.30 uur: prikkelende inleidingen en discussies o.l.v. Michael Bres

Bereikbaar Kampen
Bundeling van krachten
Ruimte om te groeien

16.30 uur: afronding, conclusies en vervolgafspraken

Aansluitend: netwerkborrel

Bent u 4 juni verhinderd maar wilt u wel uw suggesties delen? Stuur dan een e-mail naar ondernemers@kampenmarketing.nl.

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor toekomstige Ondernemersraad sessies? Ook dat kan met een mailtje naar ondernemers@kampenmarketing.nl waarin uw contactgegevens staan vermeld.

Samen zorgen we ervoor dat Kampen een echte hartelijke Hanzestad is en blijft. Ook voor ondernemers!

Datum & tijd
04 June 2018
14:00 - 17:00
Adres
Raadzaal Stadhuis Kampen
Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD Kampen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media