Heb je het al gezien op www.stad.kampen.nl/winkelen ? Bijna alle winkels in de binnenstad hebben een nieuwe profielfoto, bijgewerkte contactgegevens (inclusief link naar hun eigen website en telefoonnummer) en achtergrondinformatie.


Dat was een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn. Kom je toch ergens een foutje tegen? Geef het dan door via administratie@kampenpartners.nl. Dan passen wij het zo snel mogelijk aan.


Ook via deze weg onze dank aan de Stadsbeweging, die via de Provincie Overijssel mee heeft betaald aan deze actie. Omdat we ook online een hartelijke Hanzestad willen zijn, juist nu in de coronacrisis.


Wil je weten welke winkels en horecazaken bezorgdiensten aanbieden? Kijk dan ook eens op de pagina www.bezorgeninkampen.nl.


Oh ja. De foto’s zijn gemaakt door Richard Tennekes uit Kampen. Mooi he!

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media