De urgentie om retail te transformeren is tijdens de coronacrisis groter dan ooit geworden. Samen met het Retail Platform Overijssel (RPO) heeft de provincie daarom een Overijsselse Retailaanpak ontwikkeld. Een praktische aanpak met daarin acht instrumenten waarmee je morgen aan de slag kunt gaan. De aanpak is ontwikkeld op basis van gesprekken, onderzoek en ontwikkelingen. We willen de aanpak graag met je delen.

Op 17, 24 en 30 september organiseert de provincie samen met het RPO van 15:00 tot 16:00 uur een drietal Retailcafé’s vanuit respectievelijk Deventer, Zwolle en Enschede. Tijdens deze café’s gaan we het gesprek aan met boeiende tafelgasten, die in iedere regio weer anders is van samenstelling. Je kunt denken aan wethouders retail, leden van het Retail Platform Overijssel, centrummanagers en Statenleden. Gedeputeerde Monique van Haaf en voorzitter Retailplatform Overijssel, Hans Bakker, zijn wél bij iedere sessie aanwezig.

Je bent van harte uitgenodigd om online bij een van deze retailcafé's aanwezig zijn. Meld je nu aan via de website van de Stadsbeweging. 

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media