De eerste stappen in de heropening van je organisatie zijn gezet. Er zijn veel richtlijnen en voorwaarden waar jouw organisatie - en jij als medewerker - aan moet voldoen, om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van jou en je collega’s, iedereen dient dus goed voorbereid te zijn. Wast iedereen op de juiste manier zijn handen? Weten jouw collega’s wanneer handschoenen te gebruiken en wanneer niet? En hoe communiceer je hierover naar je gasten?
 
Om je te ondersteunen in de voorlichting van je medewerkers/collega’s heeft Tourisme VAN een e-training gemaakt rondom de maatregelen in de toeristische sector. Laat je collega’s de training volgen (tijd: 10 minuten) en creëer een veilige werkomgeving voor jezelf en jouw collega’s en een veilige en gastvrije omgeving voor jullie bezoekers.

Volg de training!

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media