Allerlei ondernemers hebben aangeboden om daar waar mogelijk op alle manieren die in ons vermogen liggen (met onze expertise, menskracht en/of locaties) te helpen om de noden te ledigen en de samenleving van Kampen bij de bestrijding van het Corona-virus te ondersteunen. Vanuit het motto: in een hartelijke gemeente zorgen we voor elkaar.

 

Zo zijn er verschillende bedrijven die onverkoopbare voorraden die niet tot 6 april houdbaar zijn willen schenken aan de voedselbank.  Want juist voedselbanken hebben het zwaar door het hamstergedrag, uitvallende vrijwilligers en doordat hun klantenbestand snel groeit. We doen wat we kunnen en vertrouwen erop dat de rest van Kampen ook op dit vlak haar beste beentje voor zet. Als u relevante hulpvragen krijgt, horen we graag van u via r.tameling@kampenpartners.nl.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media