In deze spannende en onrustige tijden hebben we elkaar in Kampen en met name in de binnenstad hard nodig. Hoe houden we de omzetten op peil en krijgen we nog bezoekers naar de binnenstad? Hoe geven we een positieve draai aan deze crisis? Dat vraagt creativiteit en inzet van ons allemaal. Hebben jullie (plannen voor) afhaal- of bezorginitiatieven naar de consument? Of heb je andere positieve initiatieven waarmee je de inwoners van Kampen wilt bereiken? Meld deze initiatieven dan bij ons via r.tameling@kampenpartners.nl


Enkele voorbeelden uit Kampen ter inspiratie

  • Elisabeth Meulman, yogalerares uit Kampen geeft nu gratis lessen via haar Facebookpagina (klik op de link)
  • Ecotours verzorgt gratis kleinschalige rondleidingen via Instagram (en binnenkort ook via Facebook)
  • Iedere dag een gratis concert via Facebook van Gert Jan van de Weerd en Geert Leurink: Gouwe Oude Livestream Sessies

Nog een reden om Hanzestad Kampen op Facebook te volgen. Want wij gaan ervoor zorgen dat dit via www.facebook.com/hanzestadkampen en andere sociale media zo breed mogelijk wordt gecommuniceerd naar de bezoekers in Kampen. Als we zoveel mogelijk hierin samen optrekken brengen we de binnenstad naar de mensen toe!

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media