Op woensdagmiddag 1 april vindt het Business Event Kampen plaats in de Bovenkerk. Bij die gelegenheid zal Jelle Weever, algemeen directeur van Weever Bouw uit Kampen vertellen over de kansen die hij ziet voor het werven én behouden van personeel. Dat is namelijk één van de belangrijkste zorgpunten voor de grotere bedrijven in de regio. Daarnaast deelt Pieter Bas Broshuis zijn antwoord op de vraag: hoe haal je een mega order bij de Amerikaanse defensie binnen? 
Dagvoorzitter is Geert Meijering, wethouder van Economische Zaken.

Human Capital
Onlangs werd bekend, dat het Rijk miljoenen gaat investeren in de Regio Zwolle. Een groot deel van dat budget wordt gebruikt voor de zogenaamde ‘Human Capital Agenda’. Weever zal kort toelichten hoe ondernemers in Kampen hier concreet profijt van gaan hebben. Tijdens de netwerkborrel na afloop kunnen ze ook met specifieke vragen terecht bij vertegenwoordigers van de Regio Zwolle.

Mega order binnenhalen
Vorig jaar plaatste de Amerikaanse Defensie in Europa de grootste order ooit als het gaat om zwaar-transportopleggers. Deze opdracht werd binnengehaald door opleggerfabrikant Broshuis uit Kampen. Hoe ze dat hebben geflikt weet de CEO, Pieter Bas Broshuis, als geen ander. In zijn rol van dagvoorzitter zal wethouder Meijering hem hierover aan de tand voelen.

Gratis, maar niet vrijblijvend
Het Business Event Kampen wordt georganiseerd door de gezamenlijke ondernemersorganisaties van Kampen met steun van Kampen Partners. Mede daardoor is de entree gratis voor ondernemers en directeuren van bedrijven in de regio Kampen. Vooraf aanmelden is wel verplicht, dit kan online via www.businesseventkampen.nl.


Bijgevoegd: foto Jelle Weever + wervingsposter Business Event Kampen

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media