Stel u wilt als ondernemer een bedrijf starten, uw onderneming uitbreiden of verplaatsen, dan komt daar heel wat bij kijken. Om het u wat makkelijker te maken heeft Kampen Partners de website www.vestigingsfactoren.nl gelanceerd. Een platform met informatie, handige tips en inspirerende video’s over verschillende vestigingsfactoren en het vestigingsklimaat in Kampen.

Het kiezen van de juiste vestigingslocatie is erg belangrijk. Het is goed om daarbij te kijken naar welke specifieke vestigingsfactoren belangrijk zijn voor uw bedrijf. Wat is van belang voor uw doelgroep? Wat is beïnvloedbaar door bijvoorbeeld de gemeente of provincie? Wat is belangrijk voor uw personeel? En wat is onderscheidend of kan onderscheidend zijn ten opzichte van andere regio’s? Over al deze onderwerpen vindt u vanaf nu informatie op deze website.

Het vestigingsklimaat is het geheel van factoren in de omgeving van een bedrijf of van een burger die maken dat een organisatie of persoon zich graag in die gemeente vestigt en/of gevestigd blijft. Verschillende vestigingsfactoren spelen hierbij een rol, denk hierbij aan de geografische ligging en bereikbaarheid, personeel, het contact tussen de gemeente en bedrijfsleven en een zekere kennisspillover. Elk bedrijf of burger kan hierbij zijn eigen voorkeuren hebben. Op vestigingsfactoren.nl vindt u algemene informatie over de meest voorkomende vestigingsfactoren, praktijktips van collega ondernemers en specifieke informatie over het vestigingsklimaat in Kampen. Hiermee hopen we veel ondernemers te kunnen helpen bij bepalen van de juiste vestigingsplaats voor hun bedrijf.

Heeft u interesse in het vestigen van uw bedrijf in de hartelijke Hanzestad Kampen? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met citymarketeer Roeland Tameling, 06-17453490/ r.tameling@kampenpartners.nl.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media