Met de trein van Stadshagen
Hoera! Vanaf 15 december gaat dan toch de treinverbinding tussen Stadshagen en Kampen open. Een mooie kans om bezoekers naar Kampen te lokken en warm te onthalen. Daarom plaatsen we binnenkort een grote advertentie in de Swollenaer en zetten we de gastheren en gastvrouwen van Kampen in op het perron in Kampen. Daarnaast hebben we ook hulp nodig.


Selfie op Station Kampen
Iedere treinreiziger die een selfie maakt en deelt met #selfiekampen, maakt kans op mooie prijzen zoals een dagdeel bootjevaren rond Kampen. Meer informatie staat o.a. op www.selfieroute.net. Om deze actie bekend te maken, hebben we ook flyers gemaakt met op de voorkant de actievoorwaarden en op de achterkant de enige echte ‘Selfieroute’ van Kampen. Wilt u deze flyers onder de aandacht brengen bij uw klanten en relaties? Dat zou fijn zijn! Neem contact op met j.wolf@kampenpartners.nl zodat hij bij u langs kan komen.

Heeft u hierover nog vragen, opmerkingen of suggesties? Kunnen we jullie ergens mee helpen? Laat het ons weten! Ik ben direct bereikbaar via r.tameling@kampenpartners.nl en 06-17453490 (ook buiten kantooruren). Binnenstadsmanager Leo Hoksbergen is

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media