Namens Tourist Info Kampen vraag ik jullie aandacht voor het volgende. Er wordt een mooie ansichtkaart gemaakt voor toeristen in de binnenstad. Aan de achterzijde van deze ansichtkaart komt een voorgedrukte tekst te staan:

Beste ......

Ik was laatst op bezoek in Hanzestad Kampen en werd blij verrast.
Kom ook naar Kampen! Vind inspiratie voor jouw bezoek aan Kampen op www.visitkampen.nl.
Op vertoon van deze kaart krijg je trouwens de Kampen Goodiebag vol verrassingen voor € 2,50 (i.p.v. €7,50) bij de Tourist Info in De Stadskazerne (Oudestraat 216, Kampen).

De bekende blauwe tas van Tourist Info Kampen wordt gevuld met informatie voor toeristen en daarnaast wil men deze graag vullen met cadeautjes van de ondernemers uit de binnenstad. Bijvoorbeeld kortingbonnen, kleine presentjes, een leuke kortingactie, etc. Creatieve ideeën laat men graag aan de ondernemers over.

De terugkom-ansichtkaarten worden door gidsen gegeven aan het einde van een stadswandeling, aan gasten aan boord van cruise schepen, aan bezoekers van musea, aan bezoekers aan de balie van de Tourist Info’ s. Het is dus de bedoeling dat ze deze kaarten na terugkomst thuis versturen aan familie, vrienden en bekenden. Een mooie kans om nog meer toeristen naar de binnenstad te trekken!

Doen jullie mee?

Vraag is of jullie hieraan willen meedoen met een leuke eigen actie, korting of iets dergelijks. Heb je hiervoor belangstelling? Geef dit dan door aan Jan Troost van Tourist Info Kampen. Dit kan via email jw.troost@planet.nl.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media