De jongste escaperoom van Kampen blijft ook de zomer beschikbaar. Escapeschip Kampen is gevestigd aan boord van zeilschip Jannes van Campen en opende haar deuren in november vorig jaar.

“In eerste instantie werd de escaperoom gebouwd om een mooie invulling te geven aan het schip voor de winter, een periode waarin er geen zeiltochten plaatsvinden”, vertelt Erik Fien van KamperUitjes, die naast eigenaar Hans Hulsebos van de Jannes van Campen initiatiefnemer is van het Escapeschip.

“Vanaf 1 mei begint ongeveer het zeilseizoen weer en het idee was dan ook om de escaperoom dan van boord te halen, zodat de ruimte gebruikt kon worden voor de gasten tijdens de vaartochten. Door het enthousiasme en de reacties van onze deelnemers aan de escaperoom en het feit dat we er zelf enorm veel plezier aan beleven, hebben we ervoor gekozen om de zomer toch door te gaan”, gaat Fien verder. “Dat betekende wel dat er een aanpassing aan het schip gedaan moest worden om het ook geschikt te houden voor zeiltochten met 40 personen. En die oplossing is nu gevonden in een overkapping op het achterdek waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd. Dankzij het overdekte deel op het achterdek en het bruincafé benedendeks kunnen we nu bij een regenbui zorgen dat iedereen droog blijft.” Voor Hulsebos ook een welkome aanwinst: "Door deze mogelijkheid blijft het ook richting het einde van het seizoen aangenamer varen en kan er langer door gevaren worden. Daarnaast maakt het het schip ook meteen interessant voor een feestje aan de kade."

Meer informatie staat op www.escapeschipkampen.nl of neem eens kijkje op Facebook

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media