De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels en andere bedrijven presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de groene, landschappelijke uitstraling van deze bedrijven verbeteren. Daarom is een stimuleringsregeling ontworpen waarmee bedrijven hun entree kunnen vergroenen, met een maximale bijdrage van € 4.900,- per bedrijf.

Gastvrij Overijssel heeft recent besloten het budget van de regeling te vergroten zodat er meer aanvragen gehonoreerd kunnen worden. Gedeputeerde Eddy van Hijum roemt de creativiteit van de aanvragers en is trots op het effect van de regeling: “Een groene entree en inrichting van het bedrijf vormen tegenwoordig een niet weg te denken visitekaartje voor gasten. Ondernemers zijn zich bewust van het belang hiervan en spelen in op de trend om het bedrijf te laten harmoniëren met zijn omgeving. Zo versterken we ook de unieke uitstraling van onze afwisselende en groene provincie.”

Lees hier meer over de mogelijkheden.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media