De Gebiedscoöperatie IJsseldelta - opgericht in 2015 - is een uniek samenwerkingsverband tussen tientallen gebiedspartijen. Samen staan wij voor een sterke IJsseldelta. Goede ideeën, plannen en projecten van bewoners en ondernemers zijn daarbij onmisbaar! We willen samen met gebiedspartijen en bewoners werken aan vitale dorpen, versterking van het landschap en een gezonde regionale economie.

Het toeristisch seizoen is volop gestart maar de Gebiedscoöperatie IJsseldelta mist nog een bestuurder voor de portefeuille Toerisme & Recreatie! De IJsseldelta is een prachtig gebied, veel om te ontdekken en veel om nog te ontwikkelen. Heeft u belangstelling? Lees hier de vacature.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media