Liefhebbers van de mediterrane keuken kunnen vanaf vrijdag 15 maart genieten van de verrassende gerechten van Josephine’s food and drinks. Het nieuwe restaurant gaat van start in het pand aan de Plantage, waar voorheen The Peppermill gevestigd was. “We willen de mensen verrassen met een gevarieerde kaart”, aldus eigenaresse Josée.

Josée heeft een warme band met eten. “Mijn moeder kon heel lekker koken. Als kind stond ik al in de pannen te loeren. Ik kreeg het met de paplepel ingegoten. Ze had liefde voor eten, koken en gastvrijheid. Ze was haar tijd ver vooruit.” Nu begint Josée aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Onder de noemer Josephine’s food and drinks begint ze voor zichzelf. “Mijn doopnaam is Josepha. Daar is de naam Josephine van afgeleid.”

Mensen treffen straks een geheel ander restaurant dan The Pepermill. “We hebben een andere kaart en willen een prettige sfeer creëren. Wij willen mensen verrassen. We koken met de seizoenen mee en gaan variëren met de kaart. Bij ons heeft de kok de vrijheid om zelf met ideeën te komen.” Josephine’s food & drinks laat zich inspireren door de mediterrane keuken (Zuid-Frankrijk, Italië en Spanje). “We werken met veel pure smaken en verse producten. Een eenvoudige eerlijke keuken, waarbij we rekening houden met bepaalde voorkeuren en allergieën”, aldus Josée.

Josephine’s food and drinks werkt volgens een ‘Allday-concept’. “We zijn geopend van 10.00 tot circa 23.00 uur. De gehele dag kunnen mensen echt alles van de kaart bij ons bestellen. ’s Middags warm eten behoort dus ook tot de mogelijkheden.”

Vrijdag 15 maart gaan de deuren voor het eerst open. Dat wordt gevierd met een aantrekkelijke openingsaanbieding, die loopt tot en met eind april. Reserveren wordt aanbevolen. Lees de advertentie van Josephine’s food & drinks elders in De Brug voor meer informatie.

Josephine’s food and drinks
Plantage 3 Kampen
(038) 333 66 71
www.josephineskampen.nl
info@josephineskampen.nl

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media