BNI de Kamper Steur blijft het goed doen. Voor de tweede keer op rij zijn de ondernemers uitgeroepen tot het beste chapter van de regio Overijssel West. Daarmee is het zakelijke netwerk uit Kampen tevens opnieuw genomineerd voor de titel ‘Chapter van het Jaar’ van het Business Network International (BNI) in Nederland. Vorig jaar eindigde het chapter nog op een verdienstelijke derde plaats. Dit jaar is er volgens Chapter Director Consultant Nanno Busker een reële kans om het beste BNI chapter van Nederland te worden. “Een monsterscore van maar liefst € 4.657.247 gegunde omzet draagt daaraan bij.”

Elke dinsdagochtend om 7.00 uur komen de 34 leden van BNI de Kamper Steur bijeen in de Leuke Hanzestad in Kampen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt wisselen ze dan zakelijke aanbevelingen uit. Dat wil zeggen dat de aangesloten ondernemers goed kijken in hun netwerken of zich daar ook zakelijke mogelijkheden voordoen voor andere chapterleden. Als dat het geval is, vragen ze hun relatie of dat chapterlid contact met ze kan opnemen voor een kennismakingsgesprek of het doen van een aanbieding. Zo fungeert het gehele BNI-chapter in feite als verkoopteam voor zijn leden en dat leidt steevast tot extra omzet: eenvoudig, maar bijzonder effectief.

Warme aanbevelingen
Het afgelopen jaar werden welgeteld 1944 van zulke ‘warme aanbevelingen uitgewisseld’. Naast de reguliere ontbijtsessies hielden de 34 leden onderling 1250 één op één-gesprekken. Zo leren ze elkaar en elkaars zakelijke wensen nog beter kennen, hetgeen een belangrijke voorwaarde is voor succesvolle aanbevelingsmarketing. Ook bezochten 82 gasten in 2018 het netwerk tijdens een van de wekelijkse ontbijtsessies. Vaak leverde zo’n bezoek voor velen van hen directe opdrachten op, of op zijn minst goede tips en contacten.

Unieke ondernemerskansen
Zoals de naam Business Network International al zegt, is de BNI een wereldwijd opererend zakelijk netwerk. Duizenden lokale chapters zijn erbij aangesloten. Van elk specialisme wordt binnen zo’n chapter slechts één onderneming toegelaten. Het veroveren van een plekje aan tafel biedt dus unieke ondernemerskansen. Wie interesse heeft om eens te komen kijken en de sfeer te proeven kan zich via de website van BNI de Kamper Steur opgeven als gast.

Website: www.bni-overijssel-west.nl/dekampersteur
Facebook: www.facebook.com/dekampersteur

-------------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie:
Mark Verbruggen, voorzitter BNI de Kamper Steur:
Tel:0880440052,
Email: m.verbruggen@straetus.nl

Pascal Jacobs,mediamanager BNI de Kamper Steur
Tel:06 53606055
Email: info@communicatiesecondant.nl


Foto: Vlnr: Chaptervoorzitter Mark Verbruggen ontvangt de nominatie uit handen van Nanno Busker (BNI West Overijssel)

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media