Kampen Marketing neemt vanaf nu niet alleen nieuwe inwoners, maar ook mensen die net een baan in Kampen hebben gekregen op sleeptouw. Zo leren ze de gemeente waar ze werken beter kennen. De sleeptouw actie is in 2018 gestart voor iedereen die in Kampen komt wonen. Dat bleek een doorslaand succes, mede door de VIP-tour waarbij burgemeester Koelewijn twee nieuwe inwoners op sleeptouw nam. Daarom wordt het project nu uitgebreid naar nieuwe werknemers.

Gemeente Kampen verkennen
Roeland Tameling van Kampen Marketing vertelt enthousiast: “de sleeptouw tour door Kampen houdt in dat we je de stad en omgeving graag op een andere manier willen laten zien. Gastheren en gastvrouwen nemen jou of jullie als nieuwe medewerkers een dagdeel mee in de auto of op de fiets langs bijzondere plekken in de gemeente Kampen. Niet alleen langs de populaire hoogtepunten, maar juist ook langs minder bekende locaties en gebieden. Met persoonlijke verhalen, wel en niet waargebeurde anekdotes en antwoorden op al je vragen. Dat doen we ook al voor nieuwe inwoners. En dat blijkt een schot in de roos!”

Warm bad voor werknemers
Geert Meijering, wethouder Economische Zaken, is blij dat dit aanbod nu ook voor alle nieuwe medewerkers van bedrijven en instellingen in Kampen beschikbaar wordt: “We waarderen de bijdrage van werkgevers aan de lokale economie en vitaliteit van onze mooie gemeente. En we werken graag met hen samen om hun medewerkers betrokken te houden, zowel bij het bedrijf zelf als bij onze hartelijke Hanzestad. De sleeptouw actie voor nieuwe medewerkers is daarvan een mooi voorbeeld vind ik. Zo verstevigen we de band met hen, geven ze een hartelijk welkom en krijgen ze praktische informatie.”

Online
Alle werknemers van grote en kleine bedrijven en andere organisaties in de gemeente Kampen die minder dan een jaar in dienst zijn, kunnen zich gratis aanmelden voor een sleeptouw tour via www.welkominkampen.nl. Wethouder Meijering wijst de ondernemers daarnaast op een andere website: “Op www.bedrijveninkampen.nl kunt u nog veel meer lezen over ondernemerszaken in Kampen. U vindt op deze website bijvoorbeeld een uitgebreide evenementenkalender met alle activiteiten voor bedrijven. Om nog makkelijker op de hoogte gehouden te worden kunt u zich ook aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van Kampen Marketing. Doe er uw voordeel mee!”

Foto: Roeland Tameling neemt letterlijk op sleeptouw

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media