h

Zakelijke agenda

  • Alle
25
mei
2019

Businessclub IJsseldelta

Go-Ahead Kampen - Hierden

14:30 - 17:00
Businessclub IJsseldelta is er voor alle ondernemers uit Kampen en Omstreken. Uitgangspunt van de businessclub is dat er zakelijke contacten en werkzaamheden onderling ontstaan. De businessclub is een intermediair tussen deze bedrijven.

De doelstelling is tweeledig, namelijk lokaal zakendoen en de sponsoring van de voetbalvereniging Go-Ahead Kampen. Deze combinatie is perfect, want hierbij kan de ondernemer een maximaal netwerk opbouwen en de voetbalclub Go-Ahead Kampen kan hierbij de beste sportieve prestaties neerzetten. Dat Go-Ahead Kampen op een zo hoog mogelijk niveau wil presteren komt overeen met de ondernemersdoelstellingen.

Voor de businessclub is lokaal zakendoen hoofdzaak. De businessclub geeft naast het voetbal veel aan de leden terug. U moet hierbij onder andere denken aan netwerkbijeenkomsten, speeddaten, feestavonden en uitjes en bedrijfsbezoeken. Wanneer u lid bent van de businessclub toont u ook maatschappelijke betrokkenheid en dit past goed in uw beleid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ontvangst businessclub 14:30 uur. Netwerken; Voor en na de wedstrijd, inclusief een hapje en drankje.
Adres
Sportpark Middenwetering
Buitenbroeksweg 2
8265 PH
Kampen
Lees verder
27
mei
2019

Business golfcompetitie

Ondernemers in bedrijf

17:00 - 21:30
Ondernemers in bedrijf  heeft een 5-banencompetitie samengesteld! Leden & niet leden zijn welkom! Hieronder vind je het programma, alle banen zijn bevestigd. Het is een extra event, de kosten kun je op de website vinden. Het is een all-in pakket. Mocht je een keer niet kunnen, dan mag je een vervanger doorgeven.

Doe je mee?
Schrijf je in via de link! https://www.ondernemersinbedrijf.nl/agenda/business-golfcompetitie/
Kosten: 499 euro per persoon (all-in prijs)

Programma
17.00-18.00 uur Ontvangst koffie/thee & gebak
18.00-18.15 uur Welkomstwoord Chanti Janssen & flightindeling
18.15-18.45 uur Start 9 holes & een catering door de baan
20.15-20.45 uur Binnenkomst & opfrismogelijkheid
20.45-21.30 uur Borreltime met goede & smaakvolle happen & dranken

Toegankelijk voor golfers & niet golfers!

Dit is het schema, we starten overal om 17.00 uur met de ontvangst.
27-05-2019 Start bij de Links Valley in Ermelo
17-06-2019 Golfbaan het Rijk van Nunspeet
8-07-2019 Golfbaan de Scherpenbergh in Apeldoorn
16-09-2019 Lochemse Golfbaan
7-10-2019 Golfbaan Links Valley Ermelo finale! (start is dan eerder)
Adres
The Links Valley
Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117
3852 PT
Ermelo
Lees verder
03
juni
2019

Kampen Marketing Koffiemomentje 3 juni

09:00 - 10:00
Iedere maand organiseert Kampen Marketing het Koffie Momentje. Het is een vrijblijvende bijeenkomst waarbij we elkaar op de hoogte brengen van wat er speelt. De Eenhoorn biedt de locatie en de koffie aan. Je bent van harte welkom op (in principe) de eerste maandag van de maand, 9 uur aan de Oudestraat 103.
Adres
De Eenhoorn koffie & thee
Oudestraat 103
8261 CJ
Kampen
Lees verder
11
juni
2019

Zomerse netwerkborrel - Kampen in bedrijf

Feel the summer

18:30 - 23:00

De zomer is begonnen! Heb je plannen om erop uit te gaan of om vol energie door te werken? Wij horen graag hoe het met je gaat en of Kampen in Bedrijf nog iets voor je kan betekenen deze zomermaanden.

Wij nodigen je dan ook van harte uit voor onze zomerse netwerkborrel op dinsdag 11 juni. Wees welkom om samen met andere ondernemers te genieten van een heerlijke avond vol interessante gesprekken tijdens de borrel en smaakvolle BBQ. Laat alles lekker even los en hef het glas met ons op een zonnig zomerseizoen.Programma volgt! Klik hier om je aan te melden.

Contact
Ondernemers in Bedrijf
088 5437500
https://www.ondernemersinbedrijf.nl/kampen
lisette@ondernemersinbedrijf.nl
Doelgroep
Volwassenen
Soort evenement
Evenement
Soort locatie
Binnen
Buiten
Lees verder
09
september
2019

Masterclass Golf- Kampen in bedrijf

Hoe moeilijk kan golfen zijn?

00:00 - 00:00

Dit is een event met een golf gerelateerd tintje! Zowel leuk voor golfers als niet golfers, sporters en niet sporters, netwerkers en werkers! Een balletje slaan met een golfclub. Hoe moeilijk kan dat golfen eigenlijk zijn? Dat laten de professionals van de Golfbaan in Zwolle ons ervaren, geef je op voor een masterclass door professionele golfers en ervaar zelf de kick van het golfen. Het belooft een sprankelende middag te worden!

Waar en wanneer:
Datum: Dinsdag 9 september 2019
Locatie: Golfclub Zwolle, Zalnéweg 75 in Zwolle

Golfclub Zwolle
Golfclub Zwolle beschikt over een uitdagende 18 holes baan in een mooie natuurlijke omgeving. Elke golfer, beginnend tot professional, is hier van harte welkom. Behalve over de baan beschikken zij over ruime oefenfaciliteiten, een golfschool, een businessclub en goede horeca faciliteiten. Er is een gedreven golfteam aanwezig waardoor alle facetten die een golfbaan geoogd te hebben aanwezig zijn. Kortom, een mooie baan een goed proteam en een gezellige horecagelegenheid. Programma volgt! Klik hier om je aan te melden.

Adres
Golfclub Zwolle


Contact
Ondernemers in Bedrijf
088 5437500
https://www.ondernemersinbedrijf.nl/kampen
lisette@ondernemersinbedrijf.nl
Doelgroep
Volwassenen
Soort evenement
Evenement
Soort locatie
Binnen
Buiten
Lees verder

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Marketing is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media