In deze werkgroep hebben de volgende leden zitting:
  • Leo Hoksbergen
  • Roeland Tameling
  • Michiel de Groot (Intertoys)
  • Geri de Windt (Slagerij de Windt)
  • Maike Kuipers (Maike Kuipers Social Media)

Hoe kunnen ondernemers worden gestimuleerd en geïnspireerd in hun ondernemerschap? Wat is ervoor nodig om meer klanten te trekken en meer omzet te genereren? Welke nieuwe retailontwikkelingen zijn belangrijk en wat kan ik hiervan leren voor mijn eigen onderneming?

In deze werkgroep worden plannen uitgewerkt om ondernemers hiermee verder te helpen. Via concrete voorlichting, workshops e.d. zal dit praktisch handen en voeten worden gegeven.

Wil je hierbij betrokken worden of heb je een concreet idee? Meld je dan bij deze werkgroep! Neem contact op met de binnenstadmanager Leo Hoksbergen, l.hoksbergen@kampenpartners.nl of tel. 06-46281800

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media